Wat veroorzaakt bij mij die kleine glimlach?

Kijk gewoon al even alleen al naar dit plaatje hieronder. Kijk. Kijk en bewonder en glimlach en word gewoon zelf hoteldebotel verliefd. Want dit is lief. En dus duidelijk iets dat bij mij die glimlach bezorgd. Mijn eerste echte kus was met een fiets in mijn hand. Dat verklaart een hoop. Ach ja, dit was een leuke inleiding maar nu op naar de rest. Wat maakt mij gelukkig? Wat veroorzaakt bij mij die kleine glimlach? Lees snel verder!


... wakker worden na een heerlijke lange nacht naast ... ach ja, jullie weten al wie.

... verse boterhammen in de ochtend en de eerste happen daarvan (de eerste hap van mijn boterham neem ik altijd standaard, het is een gewoonte, al in de keuken om vervolgens naar de woonkamer te lopen en daar het resterende deel op te eten)

... programma's als 'all you need is love', mijn hart smelt er werkelijk waar gewoon van...

... het moment dat je je koffers hebt gepakt en de deur uitstapt om op reis te gaan

... wanneer ik een blogpost heb geschreven waar ik echt tevreden over ben

... wanneer ik kleding of interieurdingen gekocht heb (duh! welk meisje eigenlijk niet?)

... veel gezellige gesprekken op één dag

... dat gevoel na een flinke work-out (in mijn geval is dat vaak een volleybaltraining).

... wanneer je een positie vind in bed waardoor je echt denkt 'ik ga nooit en nooit meer opstaan' en als íemand nu... en dan trekt je zusje het dekbedovertrek weer van je af... er komt helaas altijd weer somehow een einde aan

... ontbijtjes in bed (oké was het maar waar, dat heb ik dus nog nooit gehad: hint hint hint. gelukkig heb ik een romantisch vriendje en dus de volste vertrouwen: ooit...)

... een liefdevol voorhoofdskusje van ... jullie weten vast wel weer wie ik bedoel

... een hele Bloglovin'-feed vol ongelezen berichten (we kunnen weer aan de bak!)

... het hebben van een nieuw apparaat, zo fijn: geen krasjes, geen mankementen en alles is nog netjes in mappen verdeeld

... wanneer je uitgeslapen wakker word, het raam open doet en de wereld je verwelkomt met van die warme zonnestralen

... het dromen van mijn droomhuis en het verzamelen van ideeën en mooie interieurs

... dat gevoel wanneer je je echt fris en fruitig en schoon voelt

Oké. Het ziet er niet echt uit (deze blogpost), maar wat is het fijn om van deze lijstjes te maken. En eigenlijk: who cares? Ik denk dat ik maar wat dingen los moet gaan laten. Ik zal trouwens nog meer proberen te focussen op waar het in mijn blog om gaat: het waarderen van de dingen die mijn een glimlach bezorgen. Op naar een grote dosis geluk, goede chaos en liefde! Oh en uh, een goede blogpost bevat een pakkende inleiding, minstens één bijpassende afbeelding, een logische opbouw en een leuk doel voor de lezer, dus daar ga ik aan werken! Oefenen in stilte, zo noem ik het maar even.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk artikel! Ik vind dit echt heel erg leuk om te lezen. :) Superleuk om te lezen dat je zo gelukkig bent met je vriend en natuurlijk ook met allemaal andere dingen op deze wereld ;) zoals verse boterhammen hihi. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah en ik vind het dus weer helemaal leuk om jouw reactie te lezen! Tja... ik werd geïnspireerd door jouw vrolijke blogposts van de afgelopen tijd, echt leuk!

      Verwijderen