Rome, wat een geweldige ervaring!

Omdat ik hier lekker kan doen wat ik wil, hier een korte fotoreportage van mijn stedentrip naar Rome. Ik ben een hele mooie ervaring rijker!

 
 
 

 
Ik heb nog honderden foto's meer, maar omdat ik perfectionistisch ben wilde ik er niet teveel op in één artikel zetten en mochten er alleen maar verticale foto's in. Het is echt aan te raden om een keer naar Rome te gaan! Ik heb me goed aan mijn doelen gehouden en echt een geweldige vakantie gehad! Het idee is nu om van de mooiste foto's een eigen fotoboek in elkaar te knutselen. Ik ben nog aan het brainstormen voor leuke ideeën! Ik wil van alle vakanties foto's bewaren op een manier dat ik ze nog vaak terug kan kijken. Daarnaast heb ik sowieso het idee een grote landkaart te kopen en overal waar ik (of we, want ik spreek liever in de termen van ik en mijn lieve vriendje) geweest zijn een vlag te tekenen of te plakken of te prikken, zodat je dat een soort van zelf bij kunt houden. Ik heb alleen geen idee hoe ik dat dan weer kan linken met foto's. Hebben jullie een idee en wat vinden jullie van de foto's?

2 opmerkingen:

  1. Rome is echt zo'n mooie stad! :D Ik ben er heen geweest toen ik 10 was ofzo en in de 5e klas ga ik er nog eens met school heen. Hele mooie foto's. Een fotoboek is dan inderdaad een goed idee. Als je de foto's terugkijkt is het net alsof je weer even in Italië bent. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw voor een tweede keer dus! Echt hartstikke leuk en ik kan je natuurlijk helemaal in je uitspraak vinden! Ach lief!

      Verwijderen